Birtokunkat 2011 novemberében alapítottuk egy 0.3 hektáros olaszrizling parcellával a Szent György-hegy déli oldalán. Beleszerettünk a hegybe, az érintetlen természetbe és az egyedülálló termőhelybe.
Az apró parcellából mára 20 hektár szőlő lett, melyben már a kezdetektől fogva organikus szemléletben dolgozunk. Az emberhez hasonlóan a szőlőnél is alapvető fontosságú az immunrendszer fejlesztése, hiszen része a természetnek, a többi élőlény jelenléte nélkül élete hosszú távon fenntarthatatlan. Nagyon fontosnak tartjuk az aktív talajéletet, mely döntően határozza meg a szőlőből készült bor extrakt és ásványi anyag tartalmát is, illetve a termőhely önkifejező képességét is. Minden borunk spontán erjed, a helyi vadélesztők segítségével. A pincében a borkészítés során kizárólag ként használunk, ennek mennyiségét is évről-évre csökkentjük.