Barion Pixel

Villa Wanda Bormanufaktúra

Filozófiánk

Bizonyára meglepő lesz, amit mondani fogok, jó érzés úgy dolgozni, hogy tudja az ember merre tart. Az érdekesség most jön, tudom, hogy az életünk végére kialakuló valódi Chateau épület és a körülötte elterülő kb. 3-4 hektáros szőlőbirtok csak a kezdete lesz annak, hogy valamelyik Gyerekünk folytathassa a borászat alapjainak lerakását, ugyanis egy valódi birtok kialakítása 150-200 évet vesz igénybe.

Jó érzés, hogy nem tesz ez a tény türelmetlenné!

A fenn felsorolt gondolatok, amik miatt nem a gyors építkezés magában hordozta veszélyeket, választottuk, hanem a lépésről lépésre történő építkezést. Nem vállaljuk a súlyos hitelek, okozta stresszt, terheket és a kizárólag a munkának való élést. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem dolgozunk 6-7 napot csupán annyit, hogy néha megengedjük magunknak, és ki-kiszakítunk néhány napot magunknak, és nem felejtjük el a célt.

Az igazat megvallva ezt az egyensúlyt megtartani a legnagyobb kihívás, mivel hajlamos az ember megfeledkezni a lényegről. Nem véletlen, hogy kötelezőnek tartjuk a munkatársaknál is, hogy menjenek el, a feleségükkel, kedvesükkel egy-egy hétre, ugyanis minek a szép ház, kert, stb… ha nincs kivel megosztani. Ezek a gondolatok elengedhetetlenek egy optimális cég felépítéséhez, működtetéséhez.

A felső kategóriába 1-1,5 kg tőketerheléssel termesztett alapanyagokból előállított kizárólag színléből készülő dűlő szelektált, általában 4 hl-es hordóban almasav bontott , és érlelt borok tartoznak. A felső kategóriában gyakori a kézi szőlőválogatás és a ládás szüret. Nagy örömömre szolgál, hogy úgy tűnik a Neves szakértők is, értékelik a munkánkat, ami lényeges abból a szempontból, hogy jó irányba tartunk.

Forrás: wandabor.hu

PINCÉSZET TERMÉKEI

Minden Jog Fenntartva 2021 - Summa Trend Union Kft.

Biztos láttál mindent az oldalon?
Elmúltál már 18 éves?
Webáruházunkban alkohol tartalmú italok vannak, ezért a megtekintéshez és vásárláshoz meg kell erősítened, hogy elmúlt már 18 éves.